Nyt om Teams – fra Microsoft Ignite

Microsoft Teams Connect giver dig snart mulighed for at dele kanaler med eksterne kontakter. Teams får også en række nye præsentationsværktøjer. Microsoft Teams vil snart blive opdateret med en række opgraderinger, der er designet til at gøre det lettere at arbejde online , både mellem kolleger og med eksterne partnere. Du har måske allerede i dag bemærket at Teams appen er blevet opdateret til nyt layout på din PC.
Skype for business online lukker ned

Teams Connect

Ved Microsofts årlige Ignite-konference er der præsenteret en ny tjeneste kaldet Microsoft Teams Connect, som giver brugerne mulighed for at invitere eksterne parter (f.eks. Kunder og partnere) til en enkelt delt kanal i modsætning til at tilføje dem som en netværksgæst.

Ifølge Microsoft tillader tjenesten eksterne kontakter at drage fordel af alle Teams- samarbejdsfunktioner – inklusive chat, møder, dokument co-authoring osv. – samtidig med at din egen organisation fortsat har kontrol over, hvordan brugerne får adgang til data, internt og eksternt.

Præsentation i Microsoft Teams

Ud over tværorganisatoriske kanaler får Teams også et nyt sæt funktioner designet til “at hjælpe den der præsenterer med at levere indhold mere professionelt og tilbyde mødedeltagerne dynamiske oplevelser.

I stedet for blot at dele skrivebordet, når det er tid til at præsentere, kan Teams-brugere nu bruge en Powerpoint- integration, der bringer slides, mødechat og mødedeltagere i en enkelt visning.

Ved at lade den der præsenterer lettere interagere med deltagerne, håber Microsoft, at PowerPoint Live i Teams vil give en langt bedre mødeoplevelse for alle deltagere.

Endelig vil Microsoft levere en ny dynamisk visning, der automatisk optimerer layoutet på forskellige møde elementer (f.eks. Deltagergalleri, delt indhold osv.), Hvilket skulle give en mindre rodet visning. Denne funktion vil blive gjort bredt tilgængelig inden udgangen af måneden.

Team Connect