IT OG DIN FORRETNING ER VORES HVERDAG

VI LEVERER IT MED 100% FOKUS PÅ JERES FORRETNING OG UDVIKLING

Hos IT Confidence ser vi det som vores vigtigste opgave at koble og tilgodese vores kunders behov for forretningsudvikling med den almene IT udvikling. Vi drives af at sætte os ind i komplekse IT scenarier og levere de IT løsninger, der passer til jer som kunde. Vi sikrer, at I til enhver tid er bevidste og oplyste om IT i forhold til udvikling og sikkerhed. Vi vægter højt at skabe det tætte samarbejde og levere løsninger, der på kort og langt sigt bedst løfter jeres forretning. 

NÆRVÆR OG AGILITET ER FUNDAMENTET I ET SAMARBEJDE MED OS

Hos IT Confidence ønsker vi at bringe agiliteten og nærværet tilbage til den danske IT Infrastrukturbranche i kølvandet på de sidste fem års hede vækst og mange opkøb. Vi er solidt funderet i visionen om at være en tæt, konstruktiv og dygtig teknisk samarbejdspartner for vores kunder. Vores navn IT Confidence afspejler vores kerneværdier, som er tillid og pålidelighed, og med det in mente arbejder vi hver dag for at skabe tætte relationer til vores kunder. Det er også derfor vi lægger vægt på at indgå kontraktfrie forhold med vores kunder.

Profilbilleder ITconfidence 2020

Erik Schultz

ersc@itconfidence.dk I +45 5127 9199 

Erik Schultz er vores kommercielle ildsjæl. Med en baggrund som ingeniør har Erik en passion for at koble mennesker og IT - og særligt forstå kunders forretning og IT behov. I over 20 år har Erik været en del af IT infrastrukturbranchen. De sidste 15 år som administrerende og teknisk direktør. Erik har også haft fornøjelsen af at være arkitekt og leverandør af infrastrukturelle løsninger til en lang række af gode virksomheder i ind -og udland. 

Profilbilleder ITconfidence 2020

Thomas Schmidt

thsc@itconfidence.dk I +45 2128 1190

Thomas Schmidt vil du møde som en af de første fra IT Confidence. Thomas hjælper dig som kunde til at træffe de rette valg og afdækker, hvordan vi bedst kan levere til jer. Thomas har 24 års erfaring fra IT branchen. Først som konsulent og teknisk projektleder, og de seneste 18 år som blandt andet salgsdirektør i en række store internationale IT virksomheder inklusiv 6 år med salg og rådgivning af IT outsourcing services.

Profilbilleder ITconfidence 2020

Jonas Tirpan

joti@itconfidence.dk I +45 3242 1083

Jonas Tirpan har en unik evne til at forstå og formidle komplekse løsninger. Jonas er drevet af IT og har siden 2008 været teknologisk spydspids og værdifuld kapacitet, når IT arkitektur og IT løsninger skal defineres og implementeres. Jonas har omfattende erfaring i opbygning af infrastrukturelle løsninger baseret på Cisco dyb ekspertise inden for Microsoft samt komplekse installationer, der omfatter telefoni.

Profilbilleder ITconfidence 2020

Ask Albertsen

asal@itconfidence.dk I +45 2938 2046

Ask Albertsen er erfaren IT- konsulent med speciale i infrastruktur. Ask arbejder altid for at finde ind til kernen af vores kunders IT-behov og finde den rigtige løsning til opgaven. Fokus er altid, at "vi skal ikke bygge en Ferrari, hvis der er brug for en varevogn". Ask er certificeret underviser for VMware og Veeam og har de sidste 25 år erhvervet certificeringer indenfor Microsoft, Cisco, HP, VMware og Veeam. 

KONTAKT

IT Confidence har base på SCION DTU i Hørsholm.
Agern Allé 5A
2970 Hørsholm
Tlf. 7020 7755
Mail: kontakt@itconfidence.dk

CVR: 41272287

7020 7755

kontakt@itconfidence.dk​

support@itconfidence.dk​