Tidsregistreringssystem

- Bliv Compliant med Totalview

Ingen kontraktlige bindinger
Betal kun pr. påbegyndt time

Nærhedsprincip
Vi udvikler din forretning tæt sammen med dig.

Hurtig kundeservice
Vi har en svartid 5 sekunder.

»Med den kommende EU-lovgivning, der træder i kraft i 2024, er det blevet essentielt for alle virksomheder at implementere et pålideligt system til registrering af arbejdstid. På denne side vil vi undersøge vigtigheden af et tidsregistreringssystem og præsentere, hvordan Totalview fra IT Confidence kan være den ideelle løsning for din virksomhed.«

Hvad er tidsregistrering?

Med den nye EU-lovgivning, som træder i kraft i 2024, er det blevet lovpligtigt for virksomheder at implementere et pålideligt system til registrering af arbejdstid. 

Tidsregistrering er processen med at dokumentere den tid, medarbejdere bruger på deres arbejdsopgaver. Det bruges til at sikre præcis lønberegning, overvåge produktivitet og overholde arbejdstidsregler.

Dette tidsregistreringssystem hjælper også virksomheder med at optimere arbejdsprocesser og forbedre ressourceallokeringen.

Dame der anvender et tidsregistrerings system

Hvorfor er det vigtigt med et tidsregistreringssytem?

Tidsregistrering er ikke kun en juridisk nødvendighed; det er fundamentalt for at optimere din virksomheds drift og øge medarbejderes tilfredshed. Med et effektivt tidsregistreringssystem muliggør din virksomhed:

Overholdelse af lovgivningen
Sikrer at din virksomhed lever op til de nye EU-krav om registrering af arbejdstid, hvilket hjælper med at undgå bøder og juridiske komplikationer.
Forbedret produktivitet
Ved nøjagtigt at følge medarbejdernes arbejdstider kan du identificere og eliminere ineffektiviteter i arbejdsprocesserne.
Retfærdig kompensation
Sikrer at alle medarbejdere får korrekt betaling for overtid og understøtter en retfærdig arbejdsfordeling.
Bedre arbejdsmiljø
Hjælper med at sikre overholdelse af hvileperioder og arbejdstidsgrænser, hvilket øger medarbejdernes velvære og reducerer udbrændthed.

Hvordan kan Totalview hjælpe med tidsregistreringen?

Totalview er en omfattende løsning, der effektivt understøtter tidsregistrering på tværs af forskellige platforme og enheder. Her er hvordan Totalview kan gavne din virksomhed:

01

Fleksibilitet og Mobilitet 

Med Totalview’s mobil-app kan dine medarbejdere registrere deres arbejdstid direkte fra deres smartphones, uanset hvor de befinder sig. Dette er ideelt for fjernarbejdere eller medarbejdere i felten.

02

Integration med eksisterende systemer 

Totalview’s tidsregistreringssystem integrerer sømløst med andre systemer som Microsoft Teams og forskellige CRM-systemer, hvilket sikrer, at tidsregistreringen er både omfattende og præcis.

03

Brugervenlig interface

Totalview er designet til at være intuitivt og let at bruge, hvilket reducerer indlæringstiden og modstanden fra medarbejderne mod nye systemer.

04

Real-tid overvågning og rapporter

Giver ledere mulighed for at overvåge arbejdstid i realtid og generere detaljerede rapporter, der kan bruges til at forbedre tidsstyring og ressourceallokering

05

Overholdelse af GDPR

Sikrer, at alle personoplysninger håndteres i overensstemmelse med GDPR, hvilket er essentielt, når man behandler følsomme data som tidsregistreringer

Udforsk Totalview – Dit pålidelige tidsregistringssystem

Få en dybere forståelse af Totalview og dets potentiale til at optimere din virksomheds tidsregistrering og kommunikation ved at besøge vores dedikerede side. Udforsk Totalview her

På siden finder du information om Totalviews nøglefunktioner og fordele, der inkluderer realtidsstatusopdateringer og integration med Microsoft Teams. Opdag hvordan Totalview kan gøre din daglige drift mere effektiv.

Læs mere om den nye EU lovgivning

Vil du dykke dybere ned i detaljerne omkring den nye EU-lovgivning om tidsregistrering?

Læs vores omfattende blogindlæg, der bryder lovgivningen ned og udforsker dens indvirkning på din virksomhed. 

Læs vores blog den nye tidsregistreringslov her.

Få styr på tidsregistreringen I dag med IT Confidence

Som IT samarbejdspartner rådgiver vi og leverer løsninger, der understøtter jeres forretning og udvikling.
Book os til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres IT behov.