Håndslag efter IT Sikkerhedstest

DIN IT SAMARBEJDSPARTNER

Teknologipartnere

Microsoft er verdensførende inden for software, services og løsninger, der hjælper folk og virksomheder med at forløse deres fulde potentiale. IT Confidence er specialiseret I Microsoft Infrastruktur løsninger, som f.eks. Server, SQL og Teams og Skype for Business og Microsoft 365.

Uni-tel har som de første i Danmark skabt en fuld integration af erhvervstelefoni i Microsoft Teams. Alle de smarte features fra vores platform One-Connect tilgås direkte fra Teams, så I kan samle al jeres kommunikation ét sted.

ican

Cisco er verdensledende inden for IT og netværk, og hjælper organisationer i alle størrelser med at ændre måden, vi mennesker kommunikerer og arbejder på. Hos IT Confidence anbefaler vi de bedste komponenter til den konkrete opgave og er specialister i Cisco Netværk og Sikkerhed.

IT Confidence  A/S er registreret forhandler af domæner fra ICANN, som står for håndtering af kendte internationale domæne, såsom .com, .net, .org m.f.
For at læse omkring dine rettigheder som domæne ejer af et internationalt domæne igennem ICANN, så læs mere her:

 

https://www.icann.org/resources/pages/educational-2012-02-25-en

Fortinet leverer high-performance integrationssikkerhedsløsninger til store globale virksomheder, mellemstore og små virksomheder på tværs af IT-infrastrukturen. Fortinet er blandt markedets førende inden for Unified Threat Management (UTM). Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede. Fortinet Security Fabric leverer én samlet platform, der er bred, integreret og automatiseret. Løsningen giver dig mulighed for at stoppe avancerede trusler gennem AI-drevet teknik, hvilket reducerer kompleksiteten. FortiGate, en enterprise firewall-platform, fås i en lang række størrelser og former – der passer til ethvert miljø og giver et bredt udvalg af Next-Generation sikkerheds- og netværksfunktioner.

Veeam® Software udvikler innovative løsninger til VMware backupHyper-V backup og administration af virtuelle miljøer. Veeam Backup & Replication™ leverer moderne databeskyttelse (Modern Data Protection™) som er bygget til virtualisering (Built for Virtualization™).

Veeam ONE™ er en enkel løsning til overvågning i realtid, ressourceoptimering og ledelsesrapportering for VMware og Hyper-V. Veeam Management Pack™ (MP) og Smart Plug-in™ (SPI) udvider overvågning i enterprise-segmentet til VMware gennem Microsoft System Center og HP Operations Manager.

Veeam® Backup & Replication™ v11 tager skridtet videre med Modern Data Protection™, der indeholder funktioner og forbedringer, der vender op og ned på markedet for databeskyttelse og hjælper dig med at:

  • fjerne hindringerne for offsite storage
  • få mere ud af din virtuelle infrastruktur
  • gendanne præcist de data, du har brug for – på kun få minutter, ikke timer

Veeam Backup & Replication v11 er en nyskabende innovation, der gør det nemmere at udføre backup og gendanne det, du har brug for, hvor og hvornår du har brug for det, samt styre din backupinfrastruktur. Og bedst af alt hjælper v11 dig med at skære op til 90 % af dine omkostninger til hardware, storage, og netværksbåndbredde – og ved at give dig mere databeskyttelse i en enkelt løsning på virtuelle miljøer i alle størrelser.

Hos vores samarbejdspartner Pedab kombinerer de vores kunders data- og forretningsbehov med innovative teknologier og højt kvalificerede forretningspartnere. Pedabs formål er at skabe langsigtede partnerskaber og opbygge nye forretningsmuligheder for både vores kunder og vores økosystem. Pedab leverer infrastruktur til vores datacentre.

Som IT samarbejdspartner rådgiver vi og leverer løsninger, der understøtter jeres forretning og udvikling.
Book os til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres IT behov.