Veeam

Veeam Logo

Veeam platform

Enkel, fleksibel & pålidelig

Moderniser din databeskyttelse med Veeam

Det vigtigste virksomhedsaktiv, udover mennesker er Data. Beskyttelse af det er afgørende for at administrere daten effektivt.

Moderne databeskyttelse i en enkel platform, til at beskytte og administrere alle arbejdsbelastninger

Reducer omkostninger og kompleksitet for at nå dine forretningsmål. Veeam® Platform er den komplette databeskyttelsesløsning til alle data. Uanset om dine data er implementeret på stedet, i skyen, gennem Backup as a Service (BaaS) eller Disaster Recovery as a Service (DRaaS), har Veeam din ryg.

Veeam Databeskyttelse
Veeam Databeskyttelse

Hvad gør Veeam anderledes?

Veeam er enkel

Enkel at implementere, nem at administrere og tilpasset til dig. Intuitivt design med granulære gendannelsesmuligheder reducerer administrationsomkostninger og kompleksitet.

Veeam er Fleksibel

Enhver platform. Enhver opbevaring. Enhver sky. Softwaredefineret, infrastrukturagnostisk og cloud-klar uden leverandørlåsning. Hybridklar med bærbar universel licens.

Veeam er Pålidelig

Anerkendt af førende industrianalytikere som den klare markedsleder for pålidelighed, pålidelighed og overordnet robusthed. 

Veeam er Magtfuld

Hurtig, sikker og fremtidssikret for virksomheden med Instant Recovery i stor skala. Reducer nedetid og datatab, mens du overholder strenge SLA’er.

En enkelt platform til ALLE arbejdsbelastninger

Veeam platformen
Veeam platformen

Cloud mobilitet. Hybrid og Multi-Cloud.

Sikkerhedskopier og gendan fra hvor som helst til hvor som helst: på stedet, AWS, Azure og Google Cloud. Undgå fastlåsning, kontroller omkostningerne og forbliv kompatibel.

Modulopbygget og Cloud-native.

Formål bygget til AWS, Azure og Google Cloud. API-drevet arkitektur bruger indbyggede snapshots, lagring og sikkerhed for den bedste beskyttelse i klassen.

Software-defineret. Infrastruktur agnostiker.

Undgå proprietær hardware-låsning. Vælg din infrastruktur med over 100 storage- og cloud-integrationer for ultimativ fleksibilitet og bedste TCO.