Veeam

veeam-partner

Veeam platform

Enkel, fleksibel & pålidelig

Moderniser din databeskyttelse

Det vigtigste virksomhedsaktiv, udover mennesker er Data. Beskyttelse af det er afgørende for at administrere daten effektivt.

Moderne databeskyttelse i en enkel platform, til at beskytte og administrere alle arbejdsbelastninger

Reducer omkostninger og kompleksitet for at nå dine forretningsmål. Veeam® Platform er den komplette databeskyttelsesløsning til alle data. Uanset om dine data er implementeret på stedet, i skyen, gennem Backup as a Service (BaaS) eller Disaster Recovery as a Service (DRaaS), har Veeam din ryg.

Hvad gør Veeam anderledes?

·       Enkel

Enkel at implementere, nem at administrere og tilpasset til dig. Intuitivt design med granulære gendannelsesmuligheder reducerer administrationsomkostninger og kompleksitet.

·       Fleksibel

Enhver platform. Enhver opbevaring. Enhver sky. Softwaredefineret, infrastrukturagnostisk og cloud-klar uden leverandørlåsning. Hybridklar med bærbar universel licens.

·       Pålidelig

Anerkendt af førende industrianalytikere som den klare markedsleder for pålidelighed, pålidelighed og overordnet robusthed. 

·       Magtfuld

Hurtig, sikker og fremtidssikret for virksomheden med Instant Recovery i stor skala. Reducer nedetid og datatab, mens du overholder strenge SLA’er.

En enkelt platform til ALLE arbejdsbelastninger

·       Cloud mobilitet. Hybrid og Multi-Cloud.

Sikkerhedskopier og gendan fra hvor som helst til hvor som helst: på stedet, AWS, Azure og Google Cloud. Undgå fastlåsning, kontroller omkostningerne og forbliv kompatibel.

·       Modulopbygget og Cloud-native.

Formål bygget til AWS, Azure og Google Cloud. API-drevet arkitektur bruger indbyggede snapshots, lagring og sikkerhed for den bedste beskyttelse i klassen.

·       Software-defineret. Infrastruktur agnostiker.

Undgå proprietær hardware-låsning. Vælg din infrastruktur med over 100 storage- og cloud-integrationer for ultimativ fleksibilitet og bedste TCO.