Uni-Tel telefoniløsning – One Connect

Skærmbillede 2022-08-24 kl. 08.19.13

Uni-Tels alsidige og fleksible platform One-Connect er en moderne og åben telefoni platform til mindre og mellemstore virksomheder.

Med One-Connect, kan I integrere hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser under ét. Det er muligt at samle al telefoni og supplere med masser af funktioner, der styrker synergien i virksomheden.

Alle medarbejdere kan arbejde og telefonere både hjemme, på kontoret eller andre steder med internet – løsningen integrerer med Microsoft og andre platforme som f.eks Total View

Benyt fx omstilling, gratis interne kald, kø funktion, velkomst hilsen telefonsvarer og one-number.

Der er mulighed for at flytte kald fra arbejdspladsen over på mobilen og tale færdig på farten.

One-Connect ”Komplet Telefonanlæg”

Ved fokus på kundeservice, mobilitet og effektivitet, er One-Connect den rette løsning. Platformen er yderst fleksibel, og vi tilpasser den præcist til jeres ønsker og behov. Det er f.eks. muligt at integrere hovedkontor og hjemmearbejdspladser under ét. I har altid adgang til den nyeste teknologi, og vi tilpasser løbende platformen til jeres behov. One-Connect har alle de funktioner, I skal bruge i en moderne telefonløsning, og vi udvikler løbende flere.

Dashboard

Alle medarbejdere får direkte adgang til enkel omstilling, træk af kald samt søgning på interne og eksterne brugere. I får også et let tilgængeligt overblik over vigtige driftsinformationer: Hvor mange er i kø, hvor længe har de ventet, hvad er den længste ventetid i dag og samlet taletid for hver enkelt medarbejder.

App

Med vores app, har du altid smarte funktioner lige ved hånden – også når du er på farten. Omstil kald, se status på dine kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen. Appen er udviklet til både Android og iOS og kan findes på henholdsvis Google Play Store og Apples App Store.

Konferencetelefon

Unitels mødetelefon er gratis at bruge, uanset telefonabonnement. I kan ringe ind til et telefonmøde fra både fastnet og mobil. Der opkræves kun almindelig telefontakst og man kan være op til 20 deltagere pr. konference.

Statistik

Med statistik får I nemt et overblik over jeres kald historik. I stedet for foruddefinerede grafer, får I en løsning med enorm frihed og fleksibilitet så I selv kan tilpasse det til specifikke behov. Der kan filtreres på telefonnummer, hovednummer, bruger/kø samt vælges forskellige intervaller og diagramtyper.

Uni-Connect

En click2dial klient som giver dig mulighed for nemt at foretage opkald, og udføre opslag i dine egne systemer.

One-Connect APP

På Uni-Tels One-Connect App kan den enkelte bruger selv styre hvordan indgående kald håndteres. Hvor skal telefonen ringe? det er muligt at styre det i tidsinterval, f.eks. inden og uden for normal arbejdstid.

Samtidig kan brugeren selv bestemme hvilket nummer der vises når der ringes ud. Der er mulighed for at arbejde med flere profiler og tidsintervaller, f.eks. i ferier.

Fra Appen kan man ligeledes melde sig ud og ind af køer og vagtordninger. Samt aflytte telefonsvarer via appen.

Brugergrænsefladen i One-Connect

Med Unitels interaktive dashboard, My One-Connect, får I adgang til masser af muligheder.

Dashboardet kan tilpasses hver enkelt medarbejders ønsker og behov og giver fuld kontrol over egen telefoni.

One-Connect understøtter Teams for de bruger er der har brug for flere og mere avancerede telefoni funktioner end hvad Teams klienten i sig selv kan tilbyde. Det er ikke et enten- eller valg, begge brugergrænseflader supplerer hinanden perfekt alt efter arbejdssituation.

Af funktioner kan nævnes:

  • Oversigt over alles Dashboards
  • Filter- og sorteringsmulighed på
  • Favoritter
  • Egne
  • Bruger
  • Senest anvendt
  • Oprettelsesdato
  • Kopier, Del og Slet
  • Markér dine favoritter

Administration & Teknik

Det er muligt for virksomhedens telefoni eller IT ansvarlige nemt at ændring i kalds flow, kø og den generelle telefoni struktur ved et simpelt og intuitivt dashboard/pbx. II Confidence tilbyder også at hjælpe med dette løbende enten via fast abonnement eller mod betaling fra projekt til projekt.