XINK – E-mail signatur platform

email-signature-marketing (1)

Xink er en E-mail signatur platform, som opdaterer og administrer e-mailsignaturer centralt på alle enheder. Derudover er Xink nem at konfigurere og køre (Microsoft Azure Cloud Webportal).

Platformen har en rollebaseret adgangsfunktion, og bidrager til at håndhæve samt opnå virksomhedens brandkonsistens.

Om du er ejer af en lille virksomhed, er marketingchef, eller står for virksomhedens business Development, så kan Xink hjælpe dig med at finde nye målgrupper, styrke relationen til de eksisterende, og promovere din virksomheds interesser gennem e-mailen.

Xink gør det nemt at automatisere brugersignaturer. Med fuld integrations på tværs af alle Directory-platforme er der ikke behov for yderligere trin, når det omhandler konfigurering af en bruger samt deres signatur.

Hvordan virker Xink?

Xink er hosted i cloud, hvorved dine medarbejdere ikke er nødsaget til at opdatere eller vedligeholde løsningen. Derudover gør cloud det muligt at logge på Xink fra alle enheder der har internet. Xink er ikke lagret lokalt, men altså i cloud, så kan du styre, udrulle og oprette e-mail signaturer fra din smartphone, tablet eller computer. Alt hvad der behøves, er en internetforbindelse.

Sikker Data

Denne service er sikkert hostet i ISO 27001-certificerede datacentre (Microsoft Azure). Dette sikrer den bedste og mest sikre datalagring tilgængelig – i overensstemmelse med alle love og regler, inklusive GDPR.

Intuitiv Grænseflade

Det er muligt selv at designe Microsoft 365 (tidligere Office 365) e-mailsignaturer. Du kan både uploade og oprette dine designs eller bruge de indbyggede skabeloner (inklusiv mobilklare designs). Dernæst er det muligt at spore alle åbne klik i de bedst performende kampagner i det indbyggede analyseværktøj.

Xink løsningen koster 7 kr. pr. bruger pr. måned – hvilket nu også inkluderer Campaign modulet, som gør det muligt for din virksomhed at planlægge e-mailsignaturer ifm. højtider eller andet.