CiraSync

Skærmbillede 2022-04-19 kl. 11.04.22

Forbedre produktiviteten og rentabiliteten med altid synkroniserede kontakter og kalendere med CiraSync.

Hvad er CiraCync? – og hvorfor skal du bruge CiraSync?

CiraSync løsningen forbedrer Office 365-produktiviteten til iPhone- og Android-brugere. CiraSync bruges idag af mere end 12.500 virksomheder, som bidrager til produktivitetsgevinster og omkostningsbesparelser via kontakt- og kalenderautomatisering. 

Cira Apps-missionen er at give brugere adgang til nøjagtige, opdaterede Office 365-kontakter og -kalendere på smartphones når som helst og hvor som helst – dette bidrager til forøgelse af produktivitet og rentabilitet for din virksomhed.

Sådan fungerer CiraSync for dig

Smartphonen er et uundværligt forretningsværktøj for mange brugere i dag, og har derudover radikalt ændret måden, vi arbejder på. Brugere kræver nøjagtige og opdaterede oplysninger om kunder, leverandører, kundeemner, kolleger mv.– og ligeledes har de brug for evnen til at sikre, at vigtige møder og muligheder ikke glider under radaren.

Løsninger:

Gal Sync

Office 365 globale adresselister på enhver virksomhedssmartphone – Automatisk envejs GAL-synkronisering til smartphones

En sikker SaaS-platform, der automatisk synkroniserer GAL til smartphones, er afgørende for virksomhedsvækst.

CiraSync-platformen giver centraliseret administration med single sign-on, granulær kontrol og best-in-class support. Ingen software skal installeres, ingen klientkonfiguration og intet behov for brugertræning.

Synkronisering af offentlig mappe

Office 365 globale adresselister på enhver virksomhedssmartphone – Envejssynkronisering af indhold i den offentlige mappe til smartphones

CiraSync løser Public Folder Sync Dilemma.

CiraSync synkroniserer Exchange-delte mapper og alle typer undermapper, giver granulær kontrol, fleksibel målretning og fungerer med alle smartphones.

Kalender synkronisering

CiraSync Calendar Sync SaaSVurderet som højtydende i G2 Grid-rapporten

En automatiseret kalendersynkroniseringsløsning er afgørende for medarbejdernes produktivitet.

Den sikre CiraSync SaaS-platform giver centraliseret administration med enkeltlogon, granulær kontrol og best-in-class support. Ingen software skal installeres, ingen klientkonfiguration og intet behov for brugertræning. 

CRM Sync

Lad dine Rainmakers skabe en salgsstorm.

Synkroniser CRM-kontakter automatisk til Microsoft Office 365 og Business Smartphones.

Din smartphone er der, hvor din virksomheds omsætning genereres.

Med CiraSync – en sikker SaaS-platform – sikrer du, at alle kunder og kundeemner er tilgængelige via business smartphones.
CiraSync giver centraliseret administration med single sign-on, granulær kontrol og best-in-class support. Ingen software at installere, ingen klientkonfiguration og intet behov for brugertræning. 

Hvordan Cira Apps holder dine data sikre?

Cira Apps er GDPR-kompatibel og bruger Azure-servere i EU til europæiske kunder. Som en SaaS-platform integrerer CiraSync tæt med Microsoft Azure og bruger Azure Consent Framework. Abonnentdata opbevares i Microsoft Cloud. Mere end 12.500 virksomheder med over 200.000 brugere er afhængige af CiraSync hver dag.

Priserne på Gal Sync 

Prisen på brug af Gal Sync udregnes pr. bruger

Det koster 9 kr. pr. bruger pr. måned

1.995 kr. i oprettelse og implementering pr, virksomhed.

Ønsker du at optimere din virksomhed ved at få automatisk synkroniseret dine medarbejdere, kollegers mv. kontakt informationer ud på mobil, med navn, mail, telefon, billede mv., så står vi altid klar til at hjælpe du og din virksomhed i hele Danmark –

Vi kan kontaktes på tlf. 7020 7755 📞 eller mail: kontakt@itconfidence.dk 📨