Windows Autopilot

image2

Windows Autopilot er en del af Microsoft Endpoint manager licensen. Windows Autopilot anvendes til at opsætte samt konfigurere nye enheder på forhånd, så de er klar til produktiv brug.

Ved brug af automatisk udrulning via Windows Autopilot forenkler man altså måden at udrulle, nulstille og genanvende enheder på, der ikke kræver indblanding fra IT eller ekstern IT-partner. Herved giver Autopilot en række fordele som er værd at pointeret, som vil blive præsenteret via nedenstående 4 steps.

 • Din PC er klar til brug straks efter udpakning
  Pak ud og start din Windows-enhed. Windows Autopilot konfigurerer den fra skyen med et par trin.
 • Hold styr på hele processen
  Windows Autopilot viser brugerne, hvordan konfigurationen skrider frem.
 • Klargøring uden alt besværet
  Man kan levere en bedre brugeroplevelse med personlig tilpasning og enkel opsætning.
 • Flyt til skyen i dit eget tempo
  Forbind enheder, der er udrullet med Windows Autopilot til Azure Active Directory (AD) og administration af mobilenheder.

Fordele ved brug af Windows Autopilot

 • Brugerdrevet tilstand

Gør det nemt for slutbrugere at konfigurere nye enheder uden indblanding fra it-afdelingens side ved hjælp af Windows Autopilot.

 • Side med tilmeldingsstatus

Sørg for, at enhederne er fuldt konfigureret, overholder angivne standarder og er sikre, før brugerne kan få adgang til skrivebordet.

 • Understøttelse af eksisterende enheder

Det er nemt at udrulle den nyeste version af Windows 11 til eksisterende enheder med installerede apps og synkroniserede profiler, herved kan brugere genoptage arbejdet med det samme.

 • Windows Autopilot-nulstilling

Det er derudover muligt at fjerne personlige filer, apps og indstillinger og genanvend enhedens oprindelige indstillinger, mens identiteten bevares i Azure AD. Dette er perfekt til at lave en enhed om til næste bruger.

Vi, i IT Confidence A/S er klar til at hjælpe med opsætningen af Windows Autopilot.

Kontakt os – og vi vil give en fast pris på at få Windows Autopilot opsat.

Tlf. 7020 7755

Mail: kontakt@itconfidence.dk