Teknisk guide til udrulning af Windows 11

Så er det blevet tid til at få testet Windows 11 af i jeres miljø. Det kan nemt styres via. Microsoft Endpoint Manager (Intune). Vores kollega Rasmus har lavet en lille guide.
Guide til implementering

Start med oprettelse af Windows 10 Update Ring der henter Insider Fast opdateringer, hvor Windows 11 nu er frigivet.  

I” Servicing channel” vælg “Windows Insider – Fast” 

Herefter opret en gruppe der meldes ind i den ny oprettet Windows 10 update ring, og gruppen skal også ekskluderes fra jeres produktion update ring, da de ellers vil konflikte.

Herefter meld dine test enheder ind i gruppen. 

Ekskludering af test gruppe fra produktions Windows update ring.

Enhederne vil efter kontakt med Endpoint Manager få opdatereret indstillinger så den nu meldes i Windows Insider – Fast.

Maskinen skal blot genstartes, herefter vil enheden hente Windows 11 under en normal Windows Update, under installation vil denne tjekke om maskinen er kompatible 

Har I ikke Microsoft Endpoint Manager endnu så kontakt din nærmeste IT leverandør for at få det sat op. Det giver desuden også mulighed for at udrulle maskiner til jeres organisation uden at investere i infrastruktur. Så spar jeres timer på manuel konfiguration af maskiner, og få det automatiseret med Microsoft Endpoint Manager produktet AutoPilot, maskiner kan udrulles til Active Directory (Hybrid) og Azure Active Directory (Cloud).