Ny Office til iPad

Office til iPad er netop opdateret, nu nærmer vi os den oplevelse du kender fra en alm. PC med 365
ipad

Microsoft har lige opdateret Office til iPad, det højner oplevelsen for dig som bruger.

Office-oplevelsen på iPad er et vigtigt værktøj for de mange mennesker, der bruger den til at arbejde på. De nyeste iPad Pro-, iPad Air- og iPad-modeller har introduceret er væsentligt kraftigere end tidligere og det giver mulighed for at produktiv og måske erstatte din traditionelle PC?

Understøttelse af pegefelt og mus

Word-, Excel- og PowerPoint-apps er opdateret for at få fuldt udbytte af understøttelse af pegefeltet i iPad OS for at give iPad-brugere, der bruger en mus eller Apples nye Magic Keyboard, nem markørkontrol, flydende navigation og præcise justeringer.

Når du flytter en finger hen over magic keyboards indbyggede pegefelt, omdannes markøren til det værktøj, du har brug for, afhængigt af det indhold, du peger på. Brug af en mus eller pegefelt med iPad til almindelige opgaver som at fremhæve en tekstpassage i Word, markere et celleområde i Excel og flytte og ændre størrelsen på grafik i PowerPoint er lige så enkle og intuitive som på en alm PC eller Mac.

Opdaterede startskærme og bånd

Med fokus på den overordnede brugeroplevelse i Word, Excel og PowerPoint er der implementeret nye startskærme og et nyt bånd af funktionsmenuer. Disse forbedringer giver dig som bruger en renere og mere moderne brugeroplevelse, Disse opdateringer afspejler de seneste designforbedringer, vi har foretaget med Fluent-brugergrænsefladen, som du kan se på tværs af Microsoft 365-oplevelsen, herved vil forskellen fra din traditionelle arbejdsplads til din iPad føles mindre.

Mange brugere er allerede begyndt at modtage opdateringerne gennem en trinvis udrulning, som bør nå ud til alle brugere inden for et par uger. Disse opdateringer er blot de seneste i en række forbedringer, Microsoft fortsætter med, at gøre til Office-oplevelsen, herunder evnen til at åbne flere dokumenter i Word og PowerPoint, det nye tastatur genveje, som blev udgivet i sommers her i efteråret. I løbet af de næste par måneder vil du vil se funktioner som flere dokument støtte i Excel, kraftfulde kontekstuelle menuer, og offline fil støtte til cloud-filer.

God arbejdslyst med iPad og Microsoft365