Microsoft CoPilot – Din nye AI Assistent

Microsofts 365 Co-pilot animeret

Forestil dig en medhjælper, der gør din arbejdsdag mere strømlinet og effektiv. Mød Microsofts nye AI drevne Copilot, det nyeste tilskud til Microsoft 365-familien, som står klar til at guide dig gennem dine daglige opgaver. Med Copilot bliver rutineopgaver klaret hurtigere, så du får mere tid til det vigtige.

I denne artikel udforsker vi Microsoft Copilot, og vi kaster lys på, hvordan Copilot kan hjælpe dig med at optimere din daglige arbejdsgang.

Indholdsfortegnelse

Hvad er Microsoft CoPilot?

Microsoft Copilot er et avanceret produkt udviklet af Microsoft i partnerskab med OpenAI. Denne AI-drevne kodeassistent er ikke kun i stand til proaktivt at foreslå komplette linjer eller kodeblokke i realtid, men den tilbyder også indsigt i best-practices, optimeringsteknikker og hjælper med at spotte potentielle fejl før de bliver til reelle problemer. Trænet på milliarder af linjer af kode, er Copilot udstyret til at understøtte et bredt udvalg af programmeringssprog og rammer.
Dens primære mål? At øge produktiviteten og reducere fejl i dit daglige arbejde!

Hvordan får du adgang til CoPilot og hvad koster det?

Fra den 1. november kan enterprise-kunder få adgang til Microsoft Copilot til en pris af ca. 210kr ($30) pr. bruger pr. måned. Dette bliver et tillæg til det eksisterende Enterprise abonnementer Microsoft 365 E3, E5- (Vi må desværre vente på om det også kommer til Business Standard eller Business Premium-abonnement.)

CoPilot på Arbejdspladsen:

Microsoft Copilot i Word

Arbejder du på en rapport eller et dokument i Word og finder du dig selv fastlåst på, hvordan du formulerer tingene klart? Copilot er her for at hjælpe.
For eksempel, hvis et afsnit ikke flyder godt, kan Copilot foreslå en omstrukturering for bedre klarhed. Det hjælper ikke kun med strukturen, men kan også foreslå synonyme udtryk for at forbedre variationen i sproget. Men det stopper ikke der.
Ud over at hjælpe med sprog og struktur, kan Copilot også assistere med at formatere dit dokument professionelt. Så uanset om du arbejder på en vigtig rapport, et essay eller et andet dokument, hjælper Copilot dig med at sikre, at din tekst ikke kun er velstruktureret og fejlfri, men også præsenteret på en professionel måde. Det er som at have en personlig redaktør ved din side, der guider dig igennem skriveprocessen og hjælper med at opgradere kvaliteten af dit arbejde.

Find viden internt i virksomheden 

Med Copilot’s Business Chat-funktion har du nu en virtuel assistent, der gennemsøger din organisations data — inklusiv e-mails, møder, dokumenter og meget mere, for at levere den information du har brug for, når du har brug for den.

Ved at spørge assistenten spørgsmål som “Fortæl mit team, hvordan vi opdaterede produktstrategien”, genererer Copilot en statusopdatering baseret på morgenens møder, e-mails og chat-tråde, hvilket gør intern kommunikation mere effektiv og informativ.

Microsoft Co Pilot hjælper med kommunikation i virksomheden

CoPilot i Outlook 

Forestil dig en typisk mandag morgen – din indbakke er fyldt til randen med e-mails, og du ved, at det vil tage timer at gennemgå dem alle. – Her træder Copilot til.

I stedet for at bruge tid på at læse lange e-mailtråde, kan du bede Copilot om at opsummere dem for dig. Den identificerer de vigtigste oplysninger og foreslår handlinger, svar og opfølgningsmøder. Ovenikøbet kan Copilot komme med forslag til mails, der er er lavet efter din skrivestil og tone, der sikrer de lyder personlige for modtageren. På den måde kan du hurtigt sortere gennem dine e-mails og fokusere på det, der virkelig betyder noget.

CoPilot i Powerpoint

Står du over for opgaven at skulle præsentere Q3 regnskabet i PowerPoint, men aner ikke, hvor du skal starte?

Med en simpel anmodning som: “Tilføj en slide om Q3’s finansielle resultater” får du straks en overskuelig slide, der kan tilpasses yderligere, og giver dig et solidt springbræt for resten af din præsentation. – Genialt til os der altid bruger for langt tid på at rykke rundt på billeder og tekst i vores powerpoints.

Har du en vision om et bestemt design? Bed Copilot bygge det for dig.
”Byg et stilrent og subtilt design, I sort hvid, med professionelle effekter og formater”

Det gør din præsentation mere visuelt tiltalende og vigtigst, så sparer det dig for en masse tid, som du ellers skulle have brugt på designelementerne selv.
Ud over at hjælpe med indhold og design, byder Copilot også ind med konstruktiv feedback og forslag til forbedringer af din præsentation. Med Copilot i PowerPoint, kan du fokusere mere på dit budskab, mens den digitale hjælper tager sig af det tekniske og det designmæssige.

Ud over at hjælpe med indhold og design, byder Copilot også ind med konstruktiv feedback og forslag til forbedringer af din præsentation. Med Copilot i PowerPoint, kan du fokusere mere på dit budskab, mens den digitale hjælper tager sig af det tekniske og det designmæssige.

 

CoPilot i Excel

I Excel kan det være en udfordring at finde rundt i komplekse formler, især når man arbejder med store datasæt. Hvis du f.eks. arbejder med en salgsrapport og er i tvivl om, hvilken formel du skal bruge, kan Copilot foreslå formler til at beregne total salg, gennemsnitligt salg eller endda fremtidige salgsprognoser.
At få et overblik over dine data er også gjort lettere med Copilot. Med en simpel kommando kan Copilot forvandle rækker af tal til klare diagrammer eller pivot-tabeller, der hjælper dig med at se forholdet mellem forskellige datapunkter. Og hvis du oplever en stigning i salget en måned og er nysgerrig efter at finde ud af hvorfor, kan du blot spørge Copilot ”Hvorfor ser vi dette store udsving i salget fra Marts, sammenlignet med Februar”.

Copilot hjælper dig med at dykke ned i dataene for at finde mulige årsager til stigningen, hvilket gør det til et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at træffe informerede beslutninger baseret på dine data hurtigt og effektivt.

Co Pilot hjælper med Excel

CoPilot i OneNote

Med Copilot i OneNote kan du let opsummerer tekst, oprette to-do-lister ud fra dine noter, og designe planer. Copilot hjælper også med at organisere information, transformere eksisterende tekst ved at omformulere, formatere, og tilføje visuel kontekst.

Har du eksempelvis en række noter fra forskellige møder, kan Copilot hjælpe med at sortere og organisere disse noter i en logisk struktur, samt generere handlingsplaner baseret på noternes indhold.

Referat af Teams-møder

Forestil dig en digital sekretær ved din side i alle dine Teams-møder, som ikke bare holder øje med, hvem der siger hvad, men også laver et færdigt referat lige efter mødet. Det er netop, hvad Copilot gør for dig!Med Transskriptions-funktionen i Microsoft Copilot kan du ikke kun få transskriberet jeres Teams møde. Du kan også bede din Copilot lave en opsummering af indholdet. Har det været et rigtig langt møde, så kan du fx bede din copilot om specifikt at opsummere hvad en specifik person har sagt. Eller opsummere hver gang, et specifikt emnet har været bragt op.

Microsoft Co Pilot laver referat af Teams møde

Opdatering: Microsoft Copilot til Windows 11

I den nyeste Windows 11-opdatering introduceres Copilots AI-assistent også, for alle Microsoft kunder.
Nu integreret i Windows 11, fungerer Copilot som en chat-assistent. Ved at klikke på dets ikon på proceslinjen kan du starte apps, besvare spørgsmål og redigere tekst. Dette gør Windows 11 mere interaktivt og brugervenligt.

 

AI Opdatering til Paint og Klippeværktøj i Windows 11

Den nyeste Microsoft 11 opdatering bringer også markante AI ændringer til både Paint og Microsofts Klippeværktøj. Paint får en stor overhaling, hvor det ikke længere blot er et enkelt tegneprogram. I stedet bringer den funktioner, som man typisk finder i avancerede billedredigeringsprogrammer som Photoshop. Brugere kan nu arbejde med lag, og programmet understøtter transparente PNG-billeder. Derudover får Paint en AI-drevet funktion kaldet “Paint Co creator”, hvor brugerne kan generere billeder ved hjælp af prompts.

Microsofts Klippeværktøj, kendt for at tage skærmbilleder, bliver også AI-opgraderet. Nu kan det automatisk udtrække tekst fra skærmbilleder, overstrege det og dele det med andre apps. Desuden kan det nu, ved hjælp af AI, automatisk skjule følsom information som e-mailadresser og telefonnumre fra billeder, hvilket øger privatlivets fred og sikkerhed for brugerne.

 

Microsoft co-pilot byder byder velkommen til uforpligtende samtale

Skal din virksomhed have Microsoft Copilot?

Som beskrevet er Microsoft Copilot er værktøj som vi slet ikke kan få armene ned over, og vi glæder os til at se det blive rullet ud i hele Danmark.

Med dens intuitive integration i Microsoft 365, er Copilot et værktøj, der kan hjælpe dig med at spare tid, forbedre din produktivitet, og output, på arbejdspladsen.

Er du klar til at udforske de nye muligheder med Microsoft Copilot?

Vi hos IT Confidence står klar til at hjælpe dig og din organisation med at integrerer Microsoft Copilot i jeres arbejdsopgaver.

Book os til et uforpligtende møde, eller send os en besked, på kontakt@itconfidence.dk og lad se hvordan vi kan hjælpe jer med jeres IT behov.