Nyt sikkerhedsmodul til Microsoft 365

Skærmbillede 2022-01-05 kl. 13.10.38

Sikkerhed er fortsat en af de største bekymringer og mest udfordrende opgaver, som virksomheder står over for i dag. Der er en fortsat stigning i cyberangreb rettet mod små og mellemstore virksomheder, hvor truslerne bliver mere automatiserede og vilkårlige.

Microsoft Defender for Business er en slutpunktssikkerhedsløsning, som er målrettet mod virksomheder med op til 300 ansatte. Løsningen er med til at løfte sikkerheden fra traditionel antivirus til næste generations beskyttelse, slutpunktsdetektering og -respons, trussels- og sårbarhedsstyring og mere. Det tilbyder forenklet konfiguration og styring med intelligent, automatiseret undersøgelse og afhjælpning. Defender for Business hjælper dig med at beskytte dig mod cybersikkerhedstrusler, herunder malware og ransomware på tværs af Windows-, macOS-, iOS- og Android-enheder.

Defender for Business omfatter følgende:

  • Trussel- og sårbarhedsstyring – Hjælper dig med at fokusere på de svagheder, der udgør den mest presserende og højeste risiko for din virksomhed. 

  • Reduktion Attack overflade – Reducerer steder hvor din at virksomhed er sårbar over for et cyberangreb på tværs af dine enheder og applikationer.

  • Næste generations beskyttelse – Hjælper med at forhindre og samtidig beskytter mod trusler med antimalware- og antivirusbeskyttelse på dine enheder og i skyen.

  • Endpoint detection and response (EDR) – Adfærdsbaserede detektions- og responsalarmer, så du kan identificere vedvarende trusler og fjerne dem fra dit miljø.

  • Automatiseret undersøgelse og afhjælpning – Hjælper med at skalere dine sikkerhedsoperationer ved at undersøge advarsler og træffe øjeblikkelige handlinger for at løse angreb for dig.

  • API’er og integration – Automatiser arbejdsgange og integrer sikkerhedsdata i dine eksisterende sikkerhedsplatforme og rapporteringsværktøjer. For eksempel kan du trække registreringer fra Defender for Business ind i dit sikkerhedsinformations- og hændelsesstyringsværktøj.

Microsoft Defender for Business indebærer brugervenlige styringskontroller og er handlingsorienteret, hvilket giver mulighed for, at få indsigt og samtidig hjælper med at spare tid og prioritere opgaver.