Telefoni i Teams?

Hos IT Confidence har vi valgt at bygge telefoni integrationen til Teams via UniTels alsidige og fleksible platform One-Connect, herved opnår vi en telefoni platform med Microsoft Teams. Dermed er alt kommunikation, inkl. telefoni, samlet et sted.
Teams Telefoni

Telefoni i Teams?

Hos IT Confidence har vi valgt at bygge telefoni integrationen til Teams via UniTels alsidige og fleksible platform One-Connect, herved opnår vi en telefoni platform med Microsoft Teams. Dermed er alt kommunikation, inkl. telefoni, samlet et sted.

Teams er markedets stærkeste kommunikationsplatform til virksomheder. Den er selve kommandocentralen i Microsofts satsning på effektiv kommunikation og vidensdeling. Teams indgår i Office365 og understøtter funktioner lige fra HR og Marketing til Økonomi og Udvikling.

Med One-Connect, kan I integrere hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med masser af funktioner, der styrker synergien.

Alle medarbejdere kan arbejde og telefonere hjemme, på kontoret eller andre steder med internet, løsningen er understøttet af sikkerhed fra Microsoft.

Benyt fx omstilling, gratis interne kald, kø funktion, velkomst hilsen telefonsvarer og one-number.

Inviter kollegaen ind i kaldet og vis ham de dokumenter, du taler med kunden om. Der er mulighed for at flytte kald fra arbejdspladsen over på mobilen og tale færdig på farten.

Funktioner med telefoni i Teams

  • Indgående kald kan modtages på mobil, fastnet eller begge
  • Brugervenlig omstilling, træk af kald, søgning på interne og eksterne brugere
  • Overblik over vigtige driftsinformationer som kø, ventetider og samlet taletid per bruger
  • Omstil kald, se status på kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen Integrationen er usynlig – man ser kun Teams,   men har adgang til alle One-Connect features.
  • Samtaler, filer og alle værktøjer kan deles live med alle på arbejdspladsen
  • Inviter andre til at redigere dine dokumenter direkte i appen via værktøjerne i Office
  • Før private chats eller gruppesamtaler
  • Planlæg og tilslut dig Skype-møder med HD Video,
  • Tilgængelig på tværs af mobil, desktop, tablet og Browser

One-Connect ”komplet telefonanlæg”

Ved fokus på kundeservice, mobilitet og effektivitet, er One-Connect den rette løsning. Platformen er yderst fleksibel, og vi tilpasser den præcist til jeres ønsker og behov. Fx kan I integrere hovedkontor og hjemmearbejdspladser under ét. I har altid adgang til den nyeste teknologi, og vi tilpasser løbende platformen til jeres behov. One-Connect har alle de funktioner, I skal bruge i en moderne telefonløsning, og vi udvikler løbende flere

Dashboard

Alle medarbejdere får direkte adgang til enkel omstilling, træk af kald samt søgning på interne og eksterne brugere. I får også et let tilgængeligt overblik over vigtige driftsinformationer: Hvor mange er i kø, hvor længe har de ventet, hvad er den længste ventetid i dag og samlet taletid for hver enkelt medarbejder.

App

Med vores app, har du altid smarte funktioner lige ved hånden – også når du er på farten. Omstil kald, se status på dine kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen. Appen er udviklet til både Android og iOS og kan findes på henholdsvis Google Play Store og Apples App Store.

Konferencetelefon

Unitels mødetelefon er gratis at bruge, uanset telefonabonnement. I kan ringe ind til et telefonmøde fra både fastnet og mobil. Der opkræves kun almindelig telefontakst og man kan være op til 20 deltagere pr. konference.

Statistik

Med statistik får I nemt et overblik over jeres kald historik. I stedet for foruddefinerede grafer, får I en løsning med enorm frihed og fleksibilitet så I selv kan tilpasse det til specifikke behov. Der kan filtreres på telefonnummer, hovednummer, bruger/kø samt vælges forskellige intervaller og diagramtyper.

Uni-Connect

En click2dial klient som giver dig mulighed for nemt at foretage opkald, og udføre opslag i dine egne systemer

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter