Hvordan får du Microsoft CoPilot? – Få svaret her!

copilothjælper

Nu kan du få Microsoft Co-pilot i Danmark!

Microsoft Copilot til Microsoft 365 er nu tilgængelige til de fleste virksomheder i Danmark, og vi kan slet ikke få armene ned!

Microsoft 365 Copilot er din nøgle til at løfte din virksomheds produktivitet og effektivitet til nye højder. Men hvad er det Microsoft Co Pilot, hvordan får du adgang til Microsofts helt nye AI satsning, og hvilke licenser giver dig adgang til Microsoft Copilot?

Dyk ned i vores blogindlæg, og bliver klogere på din nye AI assistent!

Hvad er Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot til Microsoft 365 er din digitale AI-assistent, der integrerer AI og automatisering i Microsoft 365-apps som Word, Excel, Teams og Outlook. Den hjælper med at forbedre samarbejde, automatisere opgaver, levere personlige anbefalinger og give dataindsigter for øget produktivitet og effektivitet i arbejdet.

At integrere AI, og særligt ChatGPT i forskellige applikationer som Excel, og Word, har vi allerede set i 2023. Men det at man nu kan bruge Microsoft Copilot på tværs af Teams, SharePoint folders og Outlook er fuldstændig revolutionerende!

Du kan læse mere om Microsoft Copilot er, dets funktioner og hvordan det kan hjælpe din virksomhed i vores blogindlæg om Microsoft Co Pilot her eller på Microsoft Copilots hjemmeside.

Udvidet adgang til Microsoft Copilot for danske virksomheder

Indtil for nylig var Microsoft Copilot forbeholdt store Enterprise-kunder, men nu har alle virksomheder i Danmark med den rette Microsoft 365 licens mulighed for at drage fordel af den innovative AI-assistent.  

Dette åbner teknologien op for utallige muligheder for virksomheder, der ønsker at optimere deres arbejdsprocesser og forbedre produktiviteten. 

Sådan får du Microsoft 365 Copilot

Processen for at få adgang til Microsoft Copilot varierer afhængigt af din licens og virksomhedstype. Copilot kan tilføjes med følgende licenser: 

Licenser med adgang til Copilot:

Erhverv

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium

Enterprise

Microsoft 365 E3 eller E5

Office E3 eller E5

Office 365 med eller uden Teams (kun EU)

Der er forskellige procedurer for henholdsvis “Erhverv” og “Enterprise” licenser, og det er vigtigt at følge de rette trin for at aktivere Microsoft Copilot: 

Microsoft CoPilot til Erhvervskunder:

Først og fremmest, sørg for at du har et aktivt abonnement på enten Microsoft 365 Business Standard eller Microsoft 365 Business Premium. Hvis ikke, kan du opgradere eller tilmelde dig via Microsofts officielle hjemmeside.

Besøg siden Copilot for Microsoft 365‘ for erhvervskunder. Her kan du lære mere om produktet og tilføje det til dit abonnement.

Hvis du ønsker hjælp til processen, kan vi hos IT Confidence hjælpe dig med at tilføje Copilot til din Microsoft 365-pakke. Vi kan guide dig igennem købsprocessen og hjælpe med opsætningen. 

Microsoft CoPilot til Enterprise:

Som en enterprise-kunde, skal du kontakte din Microsoft-kontorepræsentant for at diskutere tilføjelsen af Copilot til din licens. Hvis du ikke har en kontorepræsentant, kan du kontakte Microsoft 365 Sales team for assistance.

Du skal have et af følgende abonnementer: Microsoft 365 E3 eller E5, eller Office E3 eller E5. Hvis du endnu ikke har dette, kan du opgradere eller tilmelde dig via Microsoft. 

Hos IT Confidence kan vi også hjælpe enterprise-kunder med køb af licens og opsætning af Copilot, hvilket sikrer en problemfri implementering i din organisation. 

Hvad koster Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot koster ca. 210kr ($30.00) per bruger per måned. Der betales på årlig basis og vil koste omkring 2500kr ($360) per bruger om året 

 

Vær opmærksom på at priserne kan variere og er du i tvivl anbefaler vi at kontakte vores eksperter hos IT Confidence for at finde den rette licenspakke til din virksomhed eller holde dig opdateret på Microsoft Copilots hjemmeside.

Copilot Pro til personligt brug

Microsoft tilbyder gratis Copilot og Copilot Pro til enkeltpersoner med Microsoft 365 Peronal eller Family licens. Prisen for Copilot pro er ca. 138kr ($20.00) per bruger om måneden. Læs mere om Copilot og Copilot Pro til enkeltpersoner her.

Hvem kan ikke få Microsoft Copilot?

På nuværende tidspunkt kan følgende Microsoft 365 licenser ikke få adgang til Copilot: 

Licenser under Microsoft 365 E3:

Da Microsoft 365 E3 er angivet som et krav, ville enhver Microsoft 365 eller Office 365 licens under dette niveau (såsom Microsoft 365 F1, F3, E1, Office 365 F3, E1 osv.) ikke have adgang til Microsoft Copilot. 

Individuelle applikationslicenser:

Licenser til individuelle apps eller tjenester som ikke er en del af en omfattende plan som f.eks. Microsoft 365 E3 eller E5, inkluderer ikke adgang til Microsoft Copilot.

Regerings- og nonprofit-lincenser:

De specifikke licenser til regeringer (som Microsoft 365 G3, G5 osv.) og til nonprofit organisationer inkluderer ikke adgang til Microsoft Copilot. 

Microsoft 365 Business Basic:

Denne licens til virksomheder giver pt. ikke adgang til Microsoft Copilot.

 

Uddannelseslicenser:

Uddannelses licenserne Microsoft A3 og A5 giver ikke adgang til Microsoft Copilot endnu. Dog er det ifølge Microsoft Education Blog på vej.  

Adgangen til Microsoft Copilot via forskellige licenser kan ændre sig over tid. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt din specifikke Microsoft-licens giver adgang til Copilot, så kontakt IT Confidence for yderligere information og rådgivning. 

Microsoft Copilot gennemgår papirer

Hvor mange Microsoft Copilot licenser skal man bruge? – Du bestemmer selv!

Når det kommer til Microsoft 365 Copilot, er der ingen forpligtelse til at købe adgang til alle ansatte i din organisation. Dette giver en mulighed for at beslutte hvem der vil få mest fordel af Microsoft Copilot. Det kunne være ledelsen, teamledere eller dem der arbejder intensivt med data. 

Overvej om det er værd at implementere Copilot for alle ansatte, især hvis nogle måske ikke vil få brug for det. Potentialet i en fuld udrulning af Microsoft Copilot i hele virksomheden kan være vanskeligt at vurdere uden først at have erfaring med produktet.  

Desværre tilbyder Microsoft ikke en prøve-periode på Copilot, så ved at købe adgang til enkelte medarbejdere, giver det din virksomhed mulighed for at prøve værktøjet af inden i køber det til hele organisationen. 

Er du i tvivl om hvor mange medarbejdere og hvilke der kunne drage fordel af Microsoft Copilot? Vi hjælper glædeligt med gode råd om hvem der skal have licenser først, hvorfor, og hvordan de skal implementeres.  

Kontakt IT Confidence for at komme i gang med Microsoft Copilot!

Hvis du er interesseret i at implementere Microsoft Co-pilot i din virksomhed og ønsker yderligere vejledning eller oplysninger, er vores team hos IT Confidence klar til at hjælpe dig.  

Har du spørgsmål til pris, licens eller brugen af Microsoft Copilot så tøv ikke med at tage en uforpligtende snak omkring behov og muligheder for Microsoft Copilot. Kontakt os i dag og lad os kickstarte jeres AI rejse, med Microsoft Co-pilot og oplev fordelene ved denne innovative AI-assistent. 

Book et uforpligtende møde med os