Cyberforsikring

Cyberforsikring beskytter dine data

I en verden, hvor digitalisering spiller en stadig større rolle i vores dagligdag og forretning, er truslen fra cyberangreb blevet en reel bekymring for virksomheder. Hvad enten det er phishing, ransomware eller databrud, kan konsekvenserne af et cyberangreb være katastrofale for en virksomhed – både økonomisk og i forhold til omdømme.

Indholdsfortegnelse

Hvad er en cyberforsikring?

Cyberforsikring er en forsikringstype, der dækker økonomiske tab som følge af cyberangreb og databrud. 

Denne forsikring er designet til at hjælpe organisationer med at håndtere risikoen for at blive udsat for digitale trusler og giver beskyttelse mod de omkostninger og tab, der kan opstå som følge heraf.

Beskyt dig mod et cyber angreb med en forsikring

Hvad dækker en cyberforsikring typisk over?

Mens cyberforsikringen giver en vigtig økonomisk sikkerhedsnet, er det mindst lige så vigtigt for virksomheder at have solide IT-systemer og sikkerhedsforanstaltninger på plads. – Det kan vi hjælpe med, her hos IT Confidence

Cyber awareness

Hvad dækker en cyberforsikring til erhverv?

I den digitale æra er virksomheder konstant udsat for cybertrusler som databrud og ransomware. Cyberforsikring for erhverv beskytter mod de økonomiske og omdømmemæssige konsekvenser af disse angreb. Den dækker omkostninger som datagenoprettelse, juridisk rådgivning og tabt indtjening ved driftsafbrydelser. Ved at investere i en cyberforsikring viser virksomheden sin forpligtelse til digital sikkerhed og beskytter sig mod potentielle tab.

Vi kan hjælper dig med at opfylde kravene til cyberforsikring

Mange forsikringsselskaber har sat specifikke krav til de sikkerhedssystemer og procedurer, en virksomhed skal have på plads, før de kan blive forsikret. 

Hos IT Confidence har vi ekspertise inden for netop disse områder og kan hjælpe din virksomhed med at:

Ved at sikre, at din organisation er godt forberedt på og beskyttet mod cybertrusler, kan IT Confidence ikke kun gøre det lettere for dig at få en cyberforsikring, men også sikre, at du sover trygt om natten, velvidende at din virksomheds data og systemer er godt beskyttet.

Awareness træning

Awareness træning er vigtigt..

Awareness træning inden for cybersikkerhed er en uddannelsesproces, hvor medarbejdere bliver undervist i og gøres opmærksomme på de forskellige typer af cybertrusler. Formålet er at ruste dem til bedre at genkende og undgå potentielle trusler, såsom phishing-mails, farlige downloads eller mistænkelige links. 

Træningen hjælper også medarbejdere med at forstå betydningen af sikre adgangskoder, opdateret software og andre sikkerhedsprotokoller. Ved at udstyre medarbejdere med denne viden reduceres risikoen for utilsigtet medvirkning til et sikkerhedsbrud og styrker virksomhedens overordnede cyberforsvar.

Hvorfor skal mine medarbejdere have awareness træning?

9 ud af 10 sikkerhedsbrud starter hos medarbejderne. Måske sender de en mail med persondata til en forkert person? Måske klikker de i en phishing-mail? Der kan være mange årsager til sikkerhedsbrud. 

Hvis ikke dine medarbejdere ved, hvad de skal være opmærksomme på, så er risikoen for brud højere. Derfor skal du klæde dine medarbejdere på, så de ved, hvornår de skal være opmærksomme, og hvornår de skal spørge om hjælp hos IT- eller GDPR-afdelingen.

Du kan prøve CyberPilot gratis her: https://www.cyberpilot.io/da/da/free-trial-awareness-training-itconfidence

Vi samarbejder med dygtigt IT-sikkerhedsfirma omkring awareness træning

Vi udbyder awareness-træning til jeres medarbejdere i samarbejdet med CyberPilot. I kan få specialiseret hjælp til at skabe en god IT-sikkerhedskultur i din virksomhed gennem undervisning. Gennem vores Awareness-portal kan du og dine kollegaer få adgang til +35 kurser indenfor IT-sikkerhed og GDPR.

Kort om awareness træningen

Forretningskoncept

Træning er let og ligetil

  1. Vi opretter dine medarbejdere på platformen
  2. Dine medarbejdere logger ind og gennemfører tildelte kurser
  3. Du kan tjekke rapporter om træningen
  4. I får løbende nye kurser

Tag fat i os og prøv det. Helt uforpligtende

Lyder træningen interessant for jer, så gør ligesom 500 andre virksomheder og spring ud i det og prøv awareness-træningen helt gratis ved at klikke herunder, eller skriv til os på kontakt@itconfidence.dk for et uforpligtende møde.