IT outsourcing & drift

Vi tror ikke på kontraktlige bindinger – vi tror på glade kunder!

Ingen kontraktlige bindinger

For os er et samarbejde 
bygget på tillid.

Nærhedsprincip

Vi udvikler din forretning tæt sammen med dig.

Den gladeste kundeservice

Vi svarer dig typisk indenfor 
5 sekunder.

Outsourcing af IT drift og udvikling giver mere tid til kerneopgaven

I det daglige kan det være en kompleks opgave at sikre driften af IT. Mange virksomheder vælger derfor at benytte sig af hel eller delvist IT outsourcing, fordi det på en lang række områder kan betale sig både økonomisk og kvalitetsmæssigt. 

Vælger I at outsource IT, kan I som virksomhed fokusere på jeres kerneopgave – og lade os som eksterne samarbejdspartnere stå for at levere IT-processer, applikationsservice og infrastrukturløsninger.  

Lad os stå for de komplekse IT områder i det daglige

Vi kan hjælpe jer med at finde ud, hvilke områder der for jer giver mening at outsource samt kigge på, hvordan I bedst muligt udnytter mulighederne med at outsource jeres IT drift helt eller delvist. 

Har I spørgsmål, må I endelig kontakte os eller booke et møde, hvor vi kigger på jeres IT miljø.

Få sikker og stabil IT drift af klienter og servere

IT Confidence tilbyder Hosting og drift af servere. Ved hjælp af overvågning, løbende vedligehold, adgang til support og hurtig reaktion på fejlmeldinger kan vi hjælpe jeres virksomhed med at få en sikker og stabil drift. 

Med driftssupport hjælper vi med konfigurationsændringer såsom udvidelse af diskplads, ændring af IP-adresser, fejlsøgning, mindre opgraderinger mm. Servicen retter sig både mod virtuelle servere placeret i IT Confidences datacenter, servere placeret hos kunden eller i f.eks Microsoft Azure.

Få struktureret drift af klienter

En struktureret klientdrift sikrer, at alle enheder er opdaterede med nyeste versioner af applikationer, sikkerhedsopdateringer og antivirusSamtidig har brugeren altid de nødvendige applikationer til rådighed og sikkerheden på den enkelte enhed stemmer overens med det valgte niveau. 

IT Confidence kan sikre effektiv drift af klienter og applikationer i hele enhedens livscyklus – fra levering, mærkning, installation, udbringning, håndtering, nedtagning og recycling. Uanset om det er stationære, bærbare eller mobile enheder.

Sikker og stabil opdatering af servere

Har jeres virksomhed Microsoft Windows servere, kan I supplere med Patch Management, hvor IT Confidence løbende sørger for, at serverne opdateres med kritiske opdateringer til operativsystemet

I tillæg tilbyder vi automatisk opdatering af en række standardprogrammer til seneste version.

 IT Confidence står for at kontrollere løbende status samt udbedre fejl og problemer. Patch Management indeholder også en mulighed for at tilvælge halvårlig opdatering af fysiske servere.

Få sikker og stabil IT drift af klienter og servere

Daglig support til slutbrugere

Med IT Confidences Servicedesk får virksomhedens slutbrugere adgang til at kontakte vores support direkte. IT Confidence Servicedesk kan hjælpe via fjernsupport, så slutbrugeren hurtigt kan arbejde videre efter fejl med adgang til f.eks. data, mail. Som kunde får I adgang til et servicemodul, der indeholder overblik med bl.a. statistikker.

Undgå datatab med backup

Det kan være en tidskrævende og kritisk situation at stå i, hvis virksomheden mister data som følge af f.eks. nedbrud, utilsigtede brugerhandlinger eller cyberangreb rettet mod virksomhedens data. Få høj beskyttelse med en backupløsning, der sikrer jer mod datatab og tilbyder stor fleksibilitet i forhold til, hvor mange versioner der gemmes. I samråd med jer som kunde fastsætter vi ved implementering en backup politik.

Styrk sikkerhed og firewalls

For hosting kunder tilbyder IT Confidence en virtuel Firewall i vores datacenter med avancerede muligheder og beskyttelse. Vi tilbyder flere former for Firewall løsninger, der sikrer mod datatab som følge af nedbrud, utilsigtede brugerhandlinger eller cyberangreb. Hvis der ønskes et lokalt internet break out på hovedkontoret, kan løsningen let udvides med en lokal firewall.

Få et stærkt og stabilt netværk

Som virksomhed er man afhængig af, at netværket kører stabilt 24/7. Derfor er det vigtig at tage højde for en række afgørende parametre: service aware, skalerbarhed, robust, hastighed og sikkerhed. IT Confidence anvender og anbefaler inden for netværk og Wireless de bedste producenter som Cisco, Aruba (HP) og Ubiquti. Vi tilbyder netværk leveret som en services til en fast aftalt pris pr. enhed. Vi hjælper også kunder med levering og opsætning at egne netværk.

Book os til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres IT behov.

Som IT samarbejdspartner rådgiver vi og leverer løsninger, der understøtter jeres forretning og udvikling.